Programok a Logisztika Napján, április 19-én

0

Április 19-én ingyenes logisztikai programok országszerte. Jelentkezni minden esetben az adott program szervezőjénél lehet. A Logisztika Napja 2012 magyarországi koordinátora a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság. Online tanulmányút a DPD világába

 

 

Online esemény
DPD Hungária Kft.
2012. április 19-én, a Logisztika Napján a www.dpd.hu oldalon kifejezetten erre a napra készített játékok, kvízek, érdekességek találhatók majd, amelyekkel játékos formában engedünk betekintést a csomagok szállításának rejtelmeibe.
 
 

 
Betekintés a logisztikai vezető munkájába
 
 
Budapest
Budapesti Gazdasági Főiskola
A Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának Nemzetközi Kereskedelem és Logisztika Intézeti Tanszéke előadást szervez. Az előadó Deme László, a GONDRAND Kft. logisztikai igazgatója lesz.
 
 
 

Electool teljes körű elektronikus beszerzési megoldások nyílt nap
 
Budapest
Electool Hungary Kft.
A nyílt nap keretében gyakorlati oldalról, valós/működő rendszeren keresztül mutatjuk be az elektronikusan támogatott stratégiai és operatív beszerzési folyamatokat.
 
 
 

A gyógyszergyártók és a patikusok között…, avagy logisztika a gyógyszernagykereskedelemben
 
Budapest
Hungaropharma Zrt.
A hazai gyógyszernagykereskedelmi piac rövid bemutatása után az érdeklődök személyesen tapasztalhatják meg, hogy milyen logisztikai folyamatok után kerülnek a patikákba, kórházakba a gyógyszerek.
 
 
 

A GPS-es nyomkövetés jelentősége napjainkban – interaktív előadás
 
 
Budapest
iData Kft.
Az iData lehetőséget biztosít arra, hogy kiscsoportos előadások keretében bárki ellátogasson a cég telephelyére és interaktív módon megismerje a GPS-es nyomkövetést és az ebben rejlő lehetőséget.
 
 
 

Sokszínű logisztika
 
 
Budapest
Iparfejlesztési Közalapítvány
Az Iparfejlesztési Közalapítvány programján a legújabb logisztikai minősítéssel, logisztikai re-engineering-gel, élő vállalati gyakorlattal és egy logisztikai játékkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
 
 
 

Igényléstől a kifizetésig – a MÁV Zrt. ellátási rendszerének átalakítása
 
 
Budapest
MÁV Zrt. BKSZE – MLBKT Benchmarking Tagozat
A MÁV Zrt. Beszerzési Készletgazdálkodási Szolgáltató Egység és az MLBKT Benchmarking Tagozat különös szakmai programmal várja az Igényléstől a kifizetésig, a MÁV Zrt. ellátási rendszerének átalakítása – című rendezvényén az érdeklődőket.
 
 
 

Piacorientált, innovatív logisztikai módszerek vállalkozások fejlesztése érdekében
 
 
Budapest
MLBKT
Prof. Dr., Dr. hc. Knoll Imre, MTA doktor szervezésében négy előadást hallgathatnak meg az érdeklődők a Logisztika Napja 2012 alkalmából tartandó vitaülésen.
 
 
 

Nyitott Kapuk a Logisztikában
 
 
Budapest, Csepel
Magyar Logisztikai Egyesület
Az érdeklődők számára bepillantást enged a Magyar Logisztikai Egyesület oktatási tevékenységébe, bemutatják a Pure Logistics Szakközépiskolát, ahol érettségizett fiatalok gyakorlat orientált logisztikai ügyintéző szakmát szerezhetnek.
 
 
 

SPA (Sanus per Aquam)
 
 
Budapest, Csepel, Dunaújváros
Plimsoll Kft.
A hajózás iránt érdeklődőknek ajánljuk a Plimsoll Kft. több helyszínre tervezett nyílt napját A Logisztika Napja 2012 keretei között.
 
 
 

Hogyan lesz egy termékből csomag, és az hogyan jut el a címzetthez?
 
 
Budapest
Sprinter Futárszolgálat Kft.
A nyílt nap keretében az érdeklődőket végigvezetjük 4000 nm-es raktárunkban. Végigmegyünk egy csomagolási folyamaton, és bemutatjuk milyen ellenőrzési pontokon megy keresztül a megrendelt termék, és miként jut el a rendeltetési címre.
 
 
 

Nyílt Nap az XAPT-nál
 
 
Budapest
XAPT Hungary Kft.
A Nyílt Napon látogatóink megismerkedhetnek az XAPT intelligens raktári rendszerével, esettanulmányokat hallhatnak “raktári mesék” címmel a sikeres bevezetésekről és a rendszer nyújtotta mérhető eredményekről, valamint élőben megnézhetik és kipróbálhatják a raktári mobil eszközöket.
 
 
 

Debrecen Intermodal 2012
 
 
Debrecen
cargo-partner Kft.és a Xanga GROUP
Az esemény keretében a vendégek megismerhetik a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren zajló ipari és logisztikai fejlesztéseket és szolgáltatásokat. Megmutatkozik a múlt, a jelen, és a szemünk előtt kialakuló prosperatív jövő is. Igazi intermodalitás, igazi jövőkép.
 
 
 

Nyílt nap a DUNAFERR kikötőben
 
 
Dunaújváros
ISD PORTOLAN
Az ISD PORTOLAN a Logisztika Napja 2012 keretei között április 19-én megmutatja, hogy van ám élet az öböl túloldalán, – igen, ott a portáldaruknál!
 
 
 

CPS a gyakorlatban – költségcsökkentő csomagolási megoldások
 
 
Fót
Nefab Packaging Hungary Kft.
A Nefab eseményén a szállítási csomagolás rejtelmeibe vezetik be az érdeklődőket. Megmutatják, hogy a helyesen alkalmazott csomagolástechnika milyen hatalmas szerepet tud játszani az ellátási láncban.
 
 
 

Testreszabott megoldások az intralogisztikában
 
 
Győr
Top Point Kft. Linde, BITO, BCS, Eco-Log-Ing
A Top Point Kft., a Linde, a BITO, a BCS és az Eco-Log-Ing Országjáró Logisztikai Turnéjának győri állomásán csatlakozik A Logisztika Napja 2012 sorozathoz.
 
 
 

Üzenj hadat a pazarlásnak eszközkiadó automatákkal!
 
 
Székesfehérvár
IVM Zrt.
A nyílt nap során bepillantást nyerhetnek az automaták összeszerelésének folyamatába, használatába és megdöbbentő tényeket hallhatnak az automaták bevezetését követő fogyáscsökkenésről az egyes cégeknél.
 
 
 

Tippek és trükkök a fuvarbörze használatához
 
 
Székesfehérvár
TimoCom Soft- und Hardware GmbH
A nyílt napon a TimoCom kollégái hasznos tippeket adnak a résztvevőknek arról, hogyan használható legoptimálisabban a fuvar- és raktérbörze. A lényegre törő prezentációt követően az érdeklődők igény szerint ki is próbálhatják a programot, illetve választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre.
 
 
 

Raktárlogisztika testközelből Szolnokon – ne csak hallgass róla!
 
 
Szolnok
BI-KA Logisztika Kft.
A BI-KA Logisztika Kft. kifejezetten a Szolnoki Főiskola hallgatóinak szervez nyílt napot A Logisztika Napja 2012 alkalmából. Járműalkatrész gyártó vállalatok termékeinek, alapanyagainak speciális kezelésével, tárolásával ismerkedhetnek meg a rendezvényre látogatók.
 

Megosztás

Szóljon hozzá

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbS9wbHVnaW5zL2xpa2Vib3gucGhwP2hyZWY9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGbG9naXN6dGlrYSZhbXA7d2lkdGg9NDg5JmFtcDtoZWlnaHQ9MjU4JmFtcDtjb2xvcnNjaGVtZT1kYXJrJmFtcDtzaG93X2ZhY2VzPXRydWUmYW1wO2hlYWRlcj1mYWxzZSZhbXA7c3RyZWFtPWZhbHNlJmFtcDtzaG93X2JvcmRlcj1mYWxzZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsgb3ZlcmZsb3c6aGlkZGVuOyB3aWR0aDo0ODlweDsgaGVpZ2h0OjI1OHB4OyIgYWxsb3dUcmFuc3BhcmVuY3k9InRydWUiPjwvaWZyYW1lPg==
CSATLAKOZZ HOZZÁNK FACEBOOKON IS!
A sorozat támogatója a:
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbS9wbHVnaW5zL2xpa2Vib3gucGhwP2hyZWY9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGbG9naXN6dGlrYSZhbXA7d2lkdGg9MzAwJmFtcDtoZWlnaHQ9MjkwJmFtcDtjb2xvcnNjaGVtZT1saWdodCZhbXA7c2hvd19mYWNlcz10cnVlJmFtcDtoZWFkZXI9dHJ1ZSZhbXA7c3RyZWFtPWZhbHNlJmFtcDtzaG93X2JvcmRlcj10cnVlIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjpub25lOyBvdmVyZmxvdzpoaWRkZW47IHdpZHRoOjMwMHB4OyBoZWlnaHQ6MjkwcHg7IiBhbGxvd1RyYW5zcGFyZW5jeT0idHJ1ZSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbS9wbHVnaW5zL2xpa2Vib3gucGhwP2hyZWY9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGbG9naXN6dGlrYSZhbXA7d2lkdGg9MzUwJmFtcDtoZWlnaHQ9MjkwJmFtcDtjb2xvcnNjaGVtZT1saWdodCZhbXA7c2hvd19mYWNlcz10cnVlJmFtcDtoZWFkZXI9dHJ1ZSZhbXA7c3RyZWFtPWZhbHNlJmFtcDtzaG93X2JvcmRlcj10cnVlIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjpub25lOyBvdmVyZmxvdzpoaWRkZW47IHdpZHRoOjM1MHB4OyBoZWlnaHQ6MjkwcHg7IiBhbGxvd1RyYW5zcGFyZW5jeT0idHJ1ZSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbS9wbHVnaW5zL2xpa2Vib3gucGhwP2hyZWY9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGbG9naXN6dGlrYSZ3aWR0aD02NTAmaGVpZ2h0PTI1OCZjb2xvcnNjaGVtZT1saWdodCZzaG93X2ZhY2VzPXRydWUmaGVhZGVyPWZhbHNlJnN0cmVhbT1mYWxzZSZzaG93X2JvcmRlcj10cnVlIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjpub25lOyBvdmVyZmxvdzpoaWRkZW47IHdpZHRoOjY1MHB4OyBoZWlnaHQ6MjU4cHg7IiBhbGxvd1RyYW5zcGFyZW5jeT0idHJ1ZSI+PC9pZnJhbWU+
Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!