Raktári folyamatok gyorsan és pontosan

0

Az IBCS Hungary segítségével digitalizálta papír alapú folyamatait az Észak-Kelet Pro-Coop Zrt., ami nagyobb hatékonyságot és ügyfél-elégedettséget eredményezett, de az előnyök a humántőke-menedzsment terén is megmutatkoznak. Az átállás ráadásul menet közben történt, a munka zavartalanul folyt a négy megyében 700 üzletet áruval ellátó nagykereskedő raktáraiban.

Tapasztaljuk, hogy a digitális technológiák térhódítása minden iparágban újraírja a játékszabályokat, amelyek az innovatív szereplőknek kedveznek. A vezetőknek, hogy vállalatukat versenyben tarthassák, olyan menedzsment információkra van szükségük, amelyek pontos, részletes áttekintést adnak a működésről, így segítenek a hatékonyság mérésében, javításában éppúgy, mint a kimagaslóan teljesítő, megbecsült munkatársak elismerésében, és az ügyfelek elégedettségét fokozó, új szolgáltatások bevezetésében.

– A megoldások, amelyekkel a vezetői információk kinyerhetők, több, különálló technológia integrálását feltételezik – mondta Melis Zoltán Tibor, az IBCS Hungary Kft. ügyvezető igazgatója –, és ebben szakértők vagyunk. Alkalmazásintegrátorként az ellátási lánc digitális átalakítását segítjük a vonalkód- és RFID-alapú termékazonosítást vezeték nélküli adatkommunikációs technológiákkal, ipari és mobil nyomtatókkal, valamint üzleti szoftverekkel ötvöző megoldásokkal az anyagbeszerzéstől kezdve a szállítmányozáson át a nagy- és kiskereskedelemig. Referenciákkal bírunk emellett a közműszolgáltatás és a létesítmény-üzemeltetés terén is, ahol a karbantartás optimalizálásában segítjük ügyfeleinket.

Emberek és mobil terminálok

Referenciái alapján választotta az Észak-Kelet Pro-Coop is a régiónk öt országában jelen levő csoporthoz tartozó IBCS Hungaryt, amikor partnert keresett raktárkezelő környezetének kialakításához. A nagykereskedő fontos elvárása volt, hogy meglévő WMS rendszeréhez a megoldás minden összetevőjét egy kézből kaphassa meg, beleértve az üzemeltetés támogatását és a kellékanyagok beszerzését is.

 

– Mind a raktáron belüli, mind az azon kívüli alkalmazásokhoz a megfelelő ergonómiájú mobil terminálokat integráljuk a rendszerekbe, amelyekkel ügyfeleink a papír alapú működéshez képest jellemzően 30-40 százalékos hatékonyságnövekedést érnek el – mondta Melis Zoltán Tibor. – A folyamatok gyorsaságával párhuzamosan az áru-, illetve eszközkezelés pontossága is sokat nő. A téves kiszedés komoly anyagi kárt és presztízsvesztést okoz, ezért a hibázás kockázatát minimalizáló rendszereink bevezetése gyorsan megtérül.

További előny, hogy a digitalizált munkafolyamatok mentén a munkavállalók egyéni teljesítménye is pontosan mérhető és premizálható.

– A szabályozott környezetben egyúttal az új munkavállalók beléptetése is sokkal gördülékenyebbé válik, és az sem fordulhat elő, hogy egy tapasztalt kolléga kilépésével elakad egy folyamat, mert a dolgozók tudása beépül a rendszerbe – mondta az ügyvezető igazgató. – Különösen fontos szempontok ezek napjainkban, amikor annyi szervezet szembesül a munkaerőhiány problémájával.

Tudás az ügyfél szolgálatában

Az IBCS Hungary a Zebra Technologies kültéri wifi hozzáférési pontjait és mobil termináljait integrálta az Észak-Kelet Pro-Coop környezetébe, amelyek a szélsőséges hőmérsékleti határértékekkel jellemezhető, falakkal és fémburkolatokkal tagolt épületekben kifogástalanul teljesítenek. Az IBCS Csoport és magyar tagja 2016 óta Zebra Premier Solution Partner, ami számos előnnyel jár.

 

– Premier fokozatú partnerként nagyobb projektjeinkbe a Zebra dedikált szakembereit is be tudjuk vonni, és az érdeklődő vállalatoknak a külföldi referenciák mellett az európai szervizközpontot is meg tudjuk mutatni – mondta Melis Zoltán Tibor. –  Elsők között értesülünk a technológiai innovációkról, a termékfejlesztés újdonságairól, ütemtervéről, így hosszú távon is értékálló beruházásokhoz segítjük ügyfeleinket.

Az Észak-Kelet Pro-Coop raktárai folyamatos működés mellett álltak át az IBCS Hungary által tervezett és telepített rendszerre, zökkenők nélkül, határidőn belül. A gördülékeny megvalósítás annak köszönhető, hogy az IBCS Hungary különböző területeken dolgozó, magasan képzett és tapasztalt szakemberei az értékesítéstől kezdve a felmérésen és tervezésen át az implementációig egy csapatként dolgoznak, és kiválóan együttműködnek az ügyféllel.

– Minden projektnél mérjük persze, hogy a megvalósítás határidőn és pénzügyi kereten belül maradt-e, de a siker szempontjából a legfontosabb a szakemberek szoros együttműködése, a hozzáértés és a kölcsönös bizalom. Az innováció terén naprakész tudású, összehangolt csapatként mindig az ügyfélre, igényeinek megértésére, a problémák megoldására összpontosítunk. Üzleti filozófiánk a mondásba sűríthető, mely szerint ne a termékedbe, hanem az ügyfeledbe légy szerelmes.

Tudjon meg többet a Zebra terminálokról <ezen> és <ezen> az oldalon.

Megosztás

Szóljon hozzá

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbS9wbHVnaW5zL2xpa2Vib3gucGhwP2hyZWY9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGbG9naXN6dGlrYSZhbXA7d2lkdGg9NDg5JmFtcDtoZWlnaHQ9MjU4JmFtcDtjb2xvcnNjaGVtZT1kYXJrJmFtcDtzaG93X2ZhY2VzPXRydWUmYW1wO2hlYWRlcj1mYWxzZSZhbXA7c3RyZWFtPWZhbHNlJmFtcDtzaG93X2JvcmRlcj1mYWxzZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsgb3ZlcmZsb3c6aGlkZGVuOyB3aWR0aDo0ODlweDsgaGVpZ2h0OjI1OHB4OyIgYWxsb3dUcmFuc3BhcmVuY3k9InRydWUiPjwvaWZyYW1lPg==
CSATLAKOZZ HOZZÁNK FACEBOOKON IS!
A sorozat támogatója a:
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbS9wbHVnaW5zL2xpa2Vib3gucGhwP2hyZWY9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGbG9naXN6dGlrYSZhbXA7d2lkdGg9MzAwJmFtcDtoZWlnaHQ9MjkwJmFtcDtjb2xvcnNjaGVtZT1saWdodCZhbXA7c2hvd19mYWNlcz10cnVlJmFtcDtoZWFkZXI9dHJ1ZSZhbXA7c3RyZWFtPWZhbHNlJmFtcDtzaG93X2JvcmRlcj10cnVlIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjpub25lOyBvdmVyZmxvdzpoaWRkZW47IHdpZHRoOjMwMHB4OyBoZWlnaHQ6MjkwcHg7IiBhbGxvd1RyYW5zcGFyZW5jeT0idHJ1ZSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbS9wbHVnaW5zL2xpa2Vib3gucGhwP2hyZWY9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGbG9naXN6dGlrYSZhbXA7d2lkdGg9MzUwJmFtcDtoZWlnaHQ9MjkwJmFtcDtjb2xvcnNjaGVtZT1saWdodCZhbXA7c2hvd19mYWNlcz10cnVlJmFtcDtoZWFkZXI9dHJ1ZSZhbXA7c3RyZWFtPWZhbHNlJmFtcDtzaG93X2JvcmRlcj10cnVlIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjpub25lOyBvdmVyZmxvdzpoaWRkZW47IHdpZHRoOjM1MHB4OyBoZWlnaHQ6MjkwcHg7IiBhbGxvd1RyYW5zcGFyZW5jeT0idHJ1ZSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbS9wbHVnaW5zL2xpa2Vib3gucGhwP2hyZWY9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGbG9naXN6dGlrYSZ3aWR0aD02NTAmaGVpZ2h0PTI1OCZjb2xvcnNjaGVtZT1saWdodCZzaG93X2ZhY2VzPXRydWUmaGVhZGVyPWZhbHNlJnN0cmVhbT1mYWxzZSZzaG93X2JvcmRlcj10cnVlIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjpub25lOyBvdmVyZmxvdzpoaWRkZW47IHdpZHRoOjY1MHB4OyBoZWlnaHQ6MjU4cHg7IiBhbGxvd1RyYW5zcGFyZW5jeT0idHJ1ZSI+PC9pZnJhbWU+
Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!